Wij zijn ervan overtuigd dat mensen móeten leren en ontwikkelen om bij te blijven in de snelle wereld waarin we leven. BATS! realiseert leer- en ontwikkelambities op persoonlijk en zakelijk vlak. Wij dragen hier actief aan bij met creatieve en resultaatgerichte (leer)oplossingen. Vaak gaat dat over Social Skills. Dat zijn skills die je – naast vakkennis – ook nodig hebt om succesvol te zijn in je werk. Dat gaat veel verder dan alleen goed kunnen communiceren of luisteren. Ook zaken zoals beïnvloeden, assertiviteit, samenwerken of bijvoorbeeld vragen stellen hoort hierbij.

Hoe we dat doen? Door het organiseren van interventies en de inzet van verschillende leervormen. Dit kan van alles zijn, als het maar als resultaat heeft dat de deelnemers aan het DENKEN en DOEN worden gezet .

Interventies kunnen bijvoorbeeld trainingen, workshops, 1-op-1 coachingssessies of masterclasses zijn. Toch gebruiken wij liever geen woorden zoals ’training’, ‘opleiding’ of ‘masterclass’. Onze ervaring is namelijk dat het gebruik van deze termen vaak alleen maar leidt tot linguïstische discussies. We kijken liever naar de ontwikkeling van personen, teams en organisaties. Eerst de vraag helder, daarna pas de oplossing (en passende term). Samen met onze relaties kijken we wat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken en welke middelen hieraan bijdragen.

BATS! ontwikkelt onder andere: social skill trainingen, leercontent en explanimations. Voorbeelden daarvan zie je hier.

Deel dit, bijvoorbeeld met een collega of je HR-manager: